Fire nye lovsange på Nettet

Eleverne fra Mariager Højskoles musiklinje har produceret fire lovsange, som de har gjort tilgængelige for alle på myspace.com.Fire nye lovsange. Det er, hvad der er kommet ud af et cd-indspilningsprojekt, som eleverne på Mariager Højskoles musiklinje School of Worship & Music har lavet. Cd’en har fået titlen Breaking Through, og alle fire sange er skrevet og komponeret af musikholdet, som har valgt at lægge alle sangene ud på hjemmesiden myspace.com/swm07, hvorfra de kan downloades.
– Da vi havde undervisning i sangskrivning, blev der skabt så mange fede sange, så det var oplagt at bruge det materiale i stedet for at lave kopiversioner af andres sange. Vi er tilfredse med resultatet og håber, det er sange, der kan blive brugt af andre også, siger Steffen Færch og Christian Låtveit, der har været projektledere på cd-indspilningen.
Tre af de fire sange er på engelsk, mens den fjerde er på dansk. Sangene vil kun være tilgængelige for offentligheden på internettet.
Domino