Fotograf blev landsformand

I 2004 blev Søren Fibiger Olesen fra Fredericia Landsformand for Kristelig Fagbevægelse. D. 21. juli fylder han 50 år.

Søren Fibiger Olesen

Søren Fibiger Olesen er oprindelig uddannet fotohandler. Senere har han taget forskellige merkonomfag og en akademilederuddannelse. Tidligere har han blandt andet været salgs- og marketingchef for Bog & Media.
Hans karriereforløb i fagbevægelsen byder på poster som formand for Kristelig Fagbevægelses Kolding afdeling, regionsrådsformand for Kristelig Fagbevægelse i de daværende Vejle og Sønderjyllands Amter, hovedbestyrelsesmedlem siden 2001 og landsformand for Kristelig A-kasse siden 2002. Siden Kristelig Fagbevægelse i 2006 vandt en sejr over eksklusivaftalerne, har der oftere og oftere været bud efter ham fra journalister og politikere, som ønsker at høre Kristelig Fagbevægelses mening.
Hans lille båd benyttes, når han har fri, til ture på Lillebælt, og gåture med hans hustru Ruth og børnene er også en yndet fritidsaktivitet.
Engelbrekt