Halvgammel Svend…

Journalist Svend Løbner Madsen fylder 50 år den 18. august.Svend L. Madsen er født og opvokset i Tanzania, hvor han gik på svensk kostskole, fordi forældrene, Annelise og Peter Madsen, var missionærer.
Han uddannede sig i Danmark som reklametegner og tog desuden et teologisk studium på CfAN’s Institute i Texas.
Han var frikirkepræst i en snes år. Først i Pinsekirken i Svendborg og Esbjerg, derefter i Kristuskirken i Rødding og senere i Vejen. Sideløbende skrev, designede og udgav han magasinet ”Brændpunktet” i 10 år. I perioder var han også højskolelærer i Brande. Han har utrætteligt brugt sin frivillige arbejdskraft for kirken, f.eks. på at realisere DAWNs projekt for menighedsplantning. Han har været fødselshjælper for mange husmenigheder. Flere bøger og hæfter har han også udgivet gennem årene.
Fra 2000-2004 blev han ansat på Udfordringen som journalist, og her besluttede han at satse på journalistik fremfor præstearbejde og tog en diplomuddannelse i journalistik på Odense Universitet. Fra 2004 engagerede han sig med liv og sjæl i opbygningen af Frikirkenet – et samarbejde mellem de fleste frikirker – og især dets blad, Domino, og dets pressetjeneste.
Men der gror ikke mos på rullende sten, og Svend L. Madsen er i dag selvstændig. Han driver pressebureauet C-Press.
Svend er gift med Jette, som er lærer, og sammen er de meget engageret i bl.a. gospelkor, som de selv har startet. De har to voksne sønner og en datter.
Der er åbent hus lørdag den 18. 8. mellem kl. 16-22 i haven på selve dagen på Vestergade 1 i Vejen.
Henri Nissen