EuroLife Kirke f lytter i nye og større lokaler i Århus

Frikirken EuroLife holder søndag den 16. september en reception og officiel indvielse af kirkens nye lokaler på Møllevangs Allé i Århus.EuroLife Kirke blevet ledet af dansk/australske Linda Wilson og har i sin to-årige levetid haft adresse i Mejlgade 44. Allerede efter et år måtte kirken låne ekstra plads i Auktionshuset i Mejlgade 45. Det lejemål blev fornylig opsagt. Derfor har kirken været på jagt efter nye lokaler, og det er nu lykkedes at finde. Den 1. september overtog kirken en ny bygning på 700 kvm. på Møllevangs Allé 156 i Århus. Lokalerne ligger stadig centralt i Århus, tæt på centrum og indkøbscentret Storcenter Nord.
Der holdes indvielse af de nye lokaler søndag den 16. september kl. 13 med reception og efterfølgende officiel indvielse kl. 14. Alle er velkomne til at komme og deltage og se de nye lokaler. EuroLife Kirke holder møde hver søndag kl. 11 og den 16. september har kirken specielt besøg af den australske pastor Sean Stanton.
Schwartz