Bange for sandheden?

Angreb på kreationisme og
intelligent design er magtmisbrugI Sverige har regeringen netop vedtaget at forhindre skolerne i at præsentere andre forklaringer på verdens tilblivelse end Darwins evolutionsteori.Dette følger efter, at Europarådet tidligere på måneden opfordrede medlemslandene til at forhindre kreationisme og intelligent design i undervisningen.
Hvad er det, disse evolutionstilhængere er så bange for, at de bliver nødt til at bruge forbud og fremstille andre opfattelser som ”ekstreme”?

Hvorfor tør man ikke indrømme, at darwinismens egne idéer om, at mennesket er udviklet fra aberne, aldrig er bevist?
Hvad er f.eks. forklaringen på de over 100 fund, man har gjort, som ikke passer ind i det fastlagte skema for dyrs og menneskers udvikling i de geologiske lag?
I bogen ”Forbudt Ærkæologi” remses disse eksempler op. I en anden ny bog ”Evolutionens Ikoner” dokumenteres det, at meget af det, der undervises i som den skinbarlige videnskab, slet ikke er det.
Darwinismens forklaringer er i høj grad tvivlsomme, hvilket alle, der undersøger sagen ordentligt, vil kunne se. Så lad dog i det mindste eleverne få at vide, at der findes flere teorier. Det andet er indoktrinering.

Intelligent Design er ikke en religiøs forklaring. Forskningen fastslår blot, at naturens mange små finurligheder ikke kan være udviklet af sig selv. At der åbenbart ligger et intelligent design bag ved.
At man nu presser en bestemt forudopfattelse, ja, man kunne næsten sige en bestemt evolutions-religion, ned over alt, hvad der forskes og undervises i, er dybt skadeligt for den fri forskning.
Men alt, hvad magt uretfærdigt undertrykker, vil bryde frem til slut. Sandheden kan ikke undertrykkes.

Redaktør Henri Nissen