En colorist elsker farver

Det er man ikke i tvivl om, når man ser Lena Bechmanns malerier, som bliver udstillet i Birkebjergkirken i Næstved fra 4. november til 30. december.

Lena Bechmann

Om sin kunstneriske udvikling fortæller Lena Bechmann:
– Jeg har tegnet, så længe jeg kan huske, og i 1998 begyndte jeg at male. Året efter tog jeg på Vallekilde Højskole. Jeg har også været på den kendte maler Gerda Swanes kurser i Jyderup og på Hørby Færgekro.
Lena Bechmann har fundet sin egen udtryksform, og til det bemærker hun:
– Mine malerier bærer præg af min tegnebaggrund. Man kan se, hvad det forestiller, men i et naivt og humoristisk og tegneserieagtigt strøg. Jeg har min egen stil, som jeg kalder moderne figurativ. Jeg er colorist, for jeg elsker farver!
Søndag den 4. november kl. 12. – 13.30 er der fernisering i Birkebjergkirkens lokaler. Billederne kan derefter ses indtil 30. december i kirkens åbningstider.
Tabita