Kårer igen den bedste kirkelige hjemmeside

Kristeligt Dagblad arrangerer for sjette gang en hjemmeside-konkurrence for kirkelige internetsider i Danmark.

Charlotte Dyremose, Kons. skal være med til at kåre den bedste hjemmeside.

Vinderen kåres af et dommerpanel bestående af bl.a. biskop Elisabeth Dons Christensen og kirkepolitisk ordfører Charlotte Dyremose.
– Det bliver stadig vigtigere for kirken at være til stede der, hvor folk er, og det vil i dagens Danmark også sige på internettet. Derfor er det også vores håb, at konkurrencen er med til at styrke kvaliteten af kirkelige hjemmesider, siger ansvarshavende chefredaktør Erik Bjerager, Kristeligt Dagblad.
Vinderen præmieres med annonceplads på Kristeligt Dagblads internetsider for 20.000 kr. Alle kirkelige hjemmesider kan deltage. Fra og med fredag den 19. oktober kan man sende linket til den hjemmeside, man ønsker at tilmelde, til internetprisen@kristendom.dk. Vinderen bliver den 15. november 2007 fundet af et panel med indsigt i både kristendom og kommunikation.

Nye regler

– Som noget nyt vil vi i år også præmiere vindere inden for kategorierne ”Organisationssider”, ”Sognesider” og ”Temasider”. På den måde kan små hjemmesider med få ressourcer også være med, siger KDs internetchef Anders Ellebæk Madsen.
Præmien i underkategorierne er annonceplads på KDs internetsider for 5.000 kr. Sidste år gik prisen til Syvende Dags Adventistkirkens hjemmeside, som bestyres af Thomas Müller.
– Internt har vi mærket en stolthed over at være med i en kirke, der gør sig bemærket på det niveau. Kirken er blevet mere opmærksom på internettets muligheder, og vi har da også flere internetprojekter på vej, siger han.
Henri.