Ny landsformand for Kristendemokratisk Ungdom går i morfars fodspor

På Kristendemokratisk Ungdoms landsmøde i september valgte de delegerede Simon Bjerre fra Vildbjerg til ny formand.Simon Bjerre er søn af byrådsmedlem i Herning, Christian Bjerre, og barnebarn af fhv. miljøminister Christian Christensen. Derudover er Simon folketingskandidat for KD i Holstebro kredsen, og han læser statskundskab ved Århus Universitet, hvor han også er aktiv i den lokale IMU forening.
– Som formand for KDU vil jeg kæmpe for at engagere flere unge i vores parti og sikre, at de unge ved mere om KDU. Partiet bygger på en politik, der sætter menneskeværd, ansvaret for de svageste og hensynet til vores miljø højt på dagsordenen. Det er de værdier, jeg vil promovere. Tekniske diskussioner om en marginalt højere eller lavere skat må ikke overskygge de overordnede hensyn til menneskeværdet i vores samfund, slutter Simon Bjerre.
Schwartz