Ny soldaterhjemsleder i Vordingborg

Fra 1. januar hedder den nye leder af KFUMs Soldaterhjem i Vordingborg Jakob Øhlenschlæger. Han er 31 år og har fra Århus Universitet en bacheloreksamen i historie suppleret med studier i informatik indenfor kulturhistorie.
Den 11. januar holdes der velkomstreception på soldaterhjemmet fra kl. 14-16. Samtidig siges der farvel til lederparret Else og Leo Lassen.
Arbejdet på et soldaterhjem er ikke fremmed for Jakob Øhlenschlæger. Allerede i 1997 arbejdede han på soldaterhjemmet i Oksbøl. At være soldaterhjemsleder er en blækspruttefunktion med fokus på at skabe et hjem for soldaterne.
– Jeg har søgt jobbet, fordi det også er et kristent arbejde. Gennem den daglige andagt håber jeg på at kunne sætte tanker i gang hos soldaterne, siger Jakob Øhlenschlæger.