USA: Flere tror på Djævelen end på evolutions-teorien

USA – En ny meningsmåling viser overraskende, at flere amerikanere tror på Djævelens eksistens end på Darwins lære om, at mennesket er en videreudvikling af aberne.Satan vinder over Darwin. Sådan lyder en af kommentarerne til en nylig meningsmåling fra analyseinstituttet Harris i USA. Resultatet af undersøgelsen viste nemlig, at omkring 62 procent af de voksne amerikanere tror på Djævelen og helvede, mens blot 42 procent tror på evolutions-teorien. Det skriver nyhedsbureauet Idea.
Det betyder dog ikke, at resten af amerikanerne tror på skabelsen. Her siger de nye tal, at 39 procent tror på en guddommelig skabelse, som Bibelen skildrer den.
Ifølge undersøgelsen tror 82 procent af amerikanerne på Gud. 79 procent tror på mirakler, 75 på himmelen.
72 procent er overbevist om, at Jesus Kristus er Guds søn.
-mibo