Gospelkor i vest og nord

Oslo Gospel Choir besøger Skjern og Stenum ved Brønderslev.Oslo Gospel Choir har netop henrykket over 8.000 mennesker i Danmark med deres julekoncerter. Nu kommer de tilbage d. 28. og 29. marts.Gospelfans kan høre dem i Skjern Bank Arena fredag d. 28. marts og i Vesterkirken i Stenum ved Brønderslev lørdag d. 29. marts.
Begge koncerter vil have påsken som tema.
Det er i år 20 år siden Oslo Gospel Choir blev startet. Det startede ved, at musikproduceren Tore Aas i 1988 indrykkede en annonce i de norske blade Aftenposten og Vårt Land. Han efterlyste medlemmer til et nyt kor i Oslo. Interessen for at synge gospel var kolossal. Flere end 300 personer dukkede op til audition i juni og august, og af dem blev 32 sangere udvalgt. Korets første koncert blev holdt i Pinsekirken Filadelfia i Oslo d. 4. november samme år.
Det er 20 år siden, og…
– Nu har alle chancen for at opleve Oslo Gospel Choir i deres jubilæumsår, siger arrangørerne fra Refleks musik.
/sl