Vineyard-leder er død

Hans Johansson fik et hjerteanfald under en joggingtur.Den svenske præst Hans Johansson døde fredag d. 29. februar af et hjerteanfald. Det skete helt uventet ved en joggingtur. Han blev 57 år og havde ikke nogen sygdomstegn.
Hans Johansson stiftede frikirken Vineyard i Stockholm i begyndelsen af 1990’erne og fungerede i mange år som leder af den amerikanske bevægelse i Norden. For tre år siden flyttede han til forfatteren Peter Halldorfs retrætecenter i Bjärka Säby udenfor Linköping:
– Han tilstedeværelse betød enormt meget. Det er et stor savn, udtaler Peter Halldorf til den svenske avis Dagen.
Hans Johansson var inden tiden i Vineyard en kendt teolog indenfor Evageliske Frikyrkan i Sverige. Før det var han aktiv i baptistretningen Örebromissionen. Han har skrevet flere bøger og kommentarer til Det Nye Testamente.
Hans Johansson efterlader sig hustru og to voksne børn
/sl