KD-protester mod kommune

– Skanderborg kommune accepterer handel med kvinder. Det er uacceptabelt, mener Kristendemokraterne.I Skanderborg kommune har ældreudvalget netop besluttet, at det er i orden, at kommunens ansatte hjælper ældre med at få kontakt til en prostitueret.
Det fortæller Kristendemokraternes nyhedsbrev. Noget af forklaringen går på, at de ældre bliver aggressive, hvis de ikke får tilfredsstillet deres behov!
– Nu er det ikke alle behov, vi skal have dækket og tilfredsstillet, og det er slet ikke de prostituerede, som er ansvarlig for løsningen af en eventuelt plejehjemsbeboers aggressivitet, siger partiformand Bodil Kornbek (billedet).
I Danmark foregår der ca. 1,2 million sexhandler om året.
– Skanderborg kommune er altså med til at fastholde kvinder i prostitution.For Kristendemokraterne er det uansvarligt og uacceptabelt.
/sl