Ny bevægelse vil starte kirker i Danmark

Christian Outreach Centre hedder en bevægelse, der holder sin første nationale konference den 18. – 20. april i Hobro.

Kevin Upton er lands-
leder for COC Danmark.

På 30 år er Christian Outreach Centre (COC) gennem kirkeplantning vokset fra én kirke til mere end 2000 kirker i over 40 lande. I 1993 startede den første COC-kirke i Europa. I dag er der næsten 30 COC-kirker i England og ialt over 100 i Europa. Det er visionen at opleve den samme ekspansion i Danmark. Det har foreløbig ført til pionérarbejde i Hvidovre og i Støvring syd for Ålborg.
– Danmark har desperat brug for Gud. Undersøgelser viser, at op imod 20 pct. af de danske kommuner er uden en evangelisk frikirke, siger Claus Hermansen, pastor i Hobro og Støvring. Det vil Ashley Schmierer og Kevin Upton, der er ledere for COC i hhv. Europa og Danmark, på konferencen inspirere til at råde bod på.
/sl