Nydanskere ber for Danmark

Inviterer alle danskere til bøn for nationen i Bethesda i København på bededag.En gang var St. Bededag en dag, hvor danskerne bad til Gud for deres land. I dag har bededag fået mere betydning af arbejde i ligusterhavens blomsterbede…
Det vil nydanskere nu gøre noget ved. Sammen med Evangelisk Alliance, Tværkulturelt Center og Kirkernes Integrations Tjeneste inviterer en lang række internationale migrantkirker til en storstilet bededag i de historiske lokaler i Bethesda på Israels Plads i København.
– Vi opfordrer enkeltpersoner, menigheder og foreninger til at deltage på denne dag og på den måde vise, at vi som kristne står sammen for vores nation uden hensyn til etnisk oprindelse, lyder den fælles opfordring.
Bøn for nationen finder sted d. 18. kl. 15.30, hvor der lægges op til en festdag med gospel, forskellige kulturelle indslag og bøn for Danmark.
Bethesda ligger på Rømersgade 17, kun tre minutter fra Nørreport Station.
/sl