Venstre-folk i lære hos Folkekirkens Nødhjælp

Folkekirkens Nødhjælp samarbejder med Venstre om studierejse til det sydlige Afrika.20 Venstre-folk deltager i en studierejse til Zambia og Sydafrika, som Folkekirkens Nødhjælp står for i samarbejde med partiet Venstre.

Ellen Trane Nørby, MF for Venstre, deltager i studietuen.

Den 28. marts til 8. april er 20 medlemmer af partiet Venstre i lære hos Folkekirkens Nødhjælp. Det sker, når MF Ellen Trane Nørby og 19 andre partimedlemmer tager til Zambia og Sydafrika på en rejse, arrangeret af Folkekirkens Nødhjælp.
Deltagerne skal i Zambia mødes med blandt andre danske ambassaderepræsentanter i Lusaka og Folkekirkens Nødhjælps samarbejdspartnere, og de vil få en briefing om den aktuelle humanitære udvikling i Zimbabwe, hvor der er valg den 29. marts.
Desuden skal de besøge flere af Folkekirkens Nødhjælps projekter med fattigdomsbekæmpelse, demokrati og forebyggelse af hiv/aids.
Fra Zambia går rejsen videre til Sydafrika, hvor deltagerne skal mødes med repræsentanter fra Det Sydafrikanske Kirkeråd og fra Det Liberale Parti.
– Det er glædeligt, at vi ser globalt orienterede politikere og partimedlemmer investere deres tid og penge i en studietur som denne, siger kommunikationschef Mads Klæstrup Kristensen.
Venstre-medlemmerne betaler selv for deres rejse.
-mibo