40.000 mennesker indlemmet i samfundet

Mission Øst viste film fra deres byggeri af 62 km vej i Afghanistans bjerge ved generalforsamling d. 18. maj.Nødhjælp hjælper ikke, hvis den ikke kommer frem. Det illustreres med al tydelighed efter cyklonkatastrofen i Burma.
Derfor står infrastruktur højt på Mission Østs dagsorden, og i det nordlige Afghanistan har organisationen netop færdiggjort en 62 km vejstrækning.
– På den måde har vi tilsluttet mellem 40.000 og 50.000 mennesker til samfundet, fortæller kommunikationschef Jesper Holst.
Der blev vist film fra arbejdet, der også omfatter vandforsyning og skolebyggeri i flere end 90 landsbyer.
66 personer var mødt op til generalforsamlingen i Karlslunde Strandkirke. Generalsekretær Kim Hartzner var hjemme på lynvisit for at fortælle om sit arbejde for handicappedes rettigheder i Armenien, hvor han har boet med sin familie siden august 2006.
/sl