Fællesskab rykker

Purpose Driven Danmark indbyder til 40 dages kampagne til efteråret.70 menigheder har gennemført kampagnen 40 målrettede dage. Nu kommer en opfølgning til efteråret: ”Fællesskab der rykker” hedder kampagnen, der skal gøre menigheden mere udadvendt. Kampagnen løber af stabelen den fra søndag, d. 26. oktober til torsdag d. 4. december 2008. Men allerede nu holdes forskellige inspirationsdage:
Menigheder på Sjælland og øerne inviteres til Baptistkirken i Roskilde onsdag d. 4. juni. Menigheder i det sydlige Jylland og Fyn mødes torsdag d. 5. juni på Apostolsk Højskole i Kolding. Og i det nordlige Jylland samles man på Mariager Højskole fredag d. 6. juni.

Deler erfaringer

Hver eftermiddag inviteres præster og menighedsledere til erfarings-, undervisnings- og inspirationseftermiddage med pastor Mark Macklin fra Christian Community Church i London.
Efter sommerferien er der Ledertræningsdag for deltagende menigheder fra hele landet lørdag d. 16. august i Vestermarkskirken i Grindsted.
Purpose Driven Danmark har desuden udgivet en andagts-, studie- og arbejdsbog til selve kampagnen. Titlen er: ”Ryk sammen – Ryk ud”.
/sl