Kristne vil finde balancen mellem sandhed og frihed

En gruppe tidligere adventister arrangerer et træf for ligesindede i Europa i sommer.- Mange af os er blevet oplært i ”sandheden” uden at have oplevet friheden i Kristus Jesus vor Frelser, fortæller initiativtager Martin Willemoes Hansen.
– At bryde med en menighed som hævder at have ”sandheden” opleves for nogen som både vanskelig og traumatisk, mens det for andre er en stor befrielse. Hvad skal jeg nu tro på, hvor skal jeg nu gå hen? Nogle af os har fundet andre kristne menigheder, nogen besøger stadigvæk adventkirken, andre igen har ingen menigheds-tilhørighed længere.
Derfor inviterer Martin Willemoes Hansen sammen med Berit Fischer og Willy Brochs til et træf i Lisbjerghytten i Århus fra den 31. juli til den 3. august.
Her vil der være besøg af to tidligere adventistpræster, Dale Ratzlaff og Haroldo Camacho.
/sl