Ny præst til Karlslunde Strandkirke

Strandkirken har endelig fået ny præst efter Helge Pahus, som gik på pension i oktober sidste år, og kirken har dermed igen 2 fuldtidsansatte præster.Det er den 33-årige Jesper Ertmann Oehlenschläger er ensstemmigt valgt af menighedsrådet og blev indsat ved pinsegudstjensten d. 11. maj.
Jesper Oehlenschläger kommer fra en stilling som sognepræst ved Solvang Kirke og indvandrerpræst på Amager. Derudover er han medlem af Dansk Oases lederskab og Evangelisk Alliances repræsentantskab.
Jesper er uddannet fra pastoralseminariet i København og har tidligere været lærer på Odsherreds Efterskole samt præst ved Fårevejle Evangelisk Lutherske Frimenighed. Desuden har han været udsendt 3 måneder til Nigeria af Sudanmissionen.
– Jesper er et utroligt godt match til sognepræst Peter Tingleff, som har været ansat i Strandkirken i 9 år, siger menighedsrådsformand Karsten Bach.
Jesper Oehlenschläger er gift med Priscilla og parret har to børn.
/sl