Fodboldstjerne støtter sømandskirken i Hull

STORBRITANNIEN – Den kommende Premier League-spiller, Henrik ”Tømrer” Pedersen donerer signeret trøje og fodbold til Sømandskirken i Hull.

Premier League-spilleren Henrik ”Tømrer” Pedersen og Steen Tygesen foran sømandskirken i Hull.

I Hull har byens bedste fodboldhold skabt lidt af en sensation ved at rykke op i Premier League. På holdet er også en dansker, Henrik ”Tømrer” Pedersen. Han har skænket sømandskirken en fodbold og en trøje signeret af alle spillere. Bold og trøje kan man vinde i et lotteri, som sømandskirken har gang i lige nu, fortæller Danske Sømands- og Udlandskirker i en pressemeddelelse.
Henrik ”Tømrer” Pedersen har også besøgt kirken og fortalt om sit liv som professionel fodboldspiller. Sømandspræst Steen Tygesen forventer mindst at tjene 3000 kroner ved lotteriet over den signerede Hull-trøje og fodbold.
-mibo