Kina godkender kristne bøger til uddeling under OL

KINA – De kinesiske myndigheder har godkendt, at det kinesiske bibelselskab trykker bibler og kristne bøger til uddeling under OL i Beijing.Amity Printing Press i Nanjing har i samarbejde med det kinesiske bibelselskab fået lov til at trykke 50.000 små evangeliske bøger på kinesisk og engelsk. Målet er, at de skal uddeles til deltagerne under De Olympiske Lege i Beijing. Derudover er der givet tillladelse til uddeling af 30.000 Nye Testamenter og 10.000 hele bibler på kinesisk og engelsk.
– OL er en unik anledning til at fortælle Bibelens livsforvandlende budskab til tusindvis af sportsudøvere og besøgende fra hele Kina og hele verden.
Nyheden kommer ifølge The Christian Post som en overraskelse, efter at Kinas udenrigstalsmand, Liu Jianchao, sidste år officielt afslog, at turister kunne få lov til at tage bibler med ind i Kina for at ”sprede propaganda”.
Nu meddeler den argentiskfødte evangelist, Luis Palau, at hans organisation også har fået grønt lys for at tage så mange bibler, som de har lyst til, med ind i landet for at dele dem ud under OL. Han forklarer, at han har forhørt sig officielt og har fået grønt lys.
– Hvis man ikke sælger dem, men giver dem bort, kan man tage så mange bibler med, man har lyst. Og jeg tror, det vil ske. Og det er meget værdifuldt, siger Luis Palau til The Christian Post.
-mibo