Sabotage på missionsbus

Lørdag den 24. maj kunne være endt katastrofalt for Massoud Fouroozandeh (billedet), da baghjulet røg af missionsbussen på vej ind på motorvejen.Menighedsnetværket Church of Love’s missionsbus var på vej til København, hvor man skulle deltage i en gudstjeneste.
Det viste sig, at alle fem bolte på venstre baghjul var fjernet. Nogle har angiveligt ønsket, at missionsbussen skulle forulykke. Politiet er på sagen for at undersøge sabotagen på missionsbussen. Ingen kom til skade ved uheldet.
– Jeg kan kun sige tak til Herren og tak til alle, der beder for os, siger Massoud. – Vi har det alle sammen godt, men er naturligvis chokerede. Midt i det hele ønsker vi at tilgive dem, der har forsøgt at bringe ulykke over os. Vil du skuffes, se på mennesker, vil du blive modløs, se på dig selv, vil du opmuntres og sejre, så se på Kristus, siger han.
/Bjarne