Sange vi aldrig glemmer

Der blev sunget godt med på de gamle glade vækkelsessange, da ”Sange vi aldrig glemmer” gæstede Johannes-skolens nye sportshal i Hillerød den 31. maj.

Mikael Järlestrand og Sveinung Kristiansen sang ”Den Hellige Stad” i flot duet.

Et stort tværkirkeligt kor på mere end 70 sangere og orkester fra hele landet sang for på Tal til mit hjerte om Jesus, Fortæl det gamle budskab, Min Jesus lever og en række andre dejlige vækkelsessange. Salen sang med af et glad hjerte.
Koncerten var desuden krydret med solosange, duetter, børne- og teenage-sang med en frisk lille trommeslager. Gæstesolister ved koncerten var de to kendte sangere fra Sverige og Norge, Mikael Järlestrand og Sveinung Kristiansen. I den store finale sang de to ”Den Hellige Stad” som duet mens det store kor faldt ind i refrænet. Det var meget flot.
Hele aftenen var præget af et klart evangelisk budskab om Jesus som frelser. Sognepræst Olafur Olafsson fra Melby gav en kort appel til sidst om betydningen af at have Jesus Kristus som håb i sit liv.
”Sange vi aldrig glemmer” blev født i 2000 på initiativ af Jørgen Christensen, Dronninglund. Den første koncert blev opført i Stenum i Nordjylland, hvor der blev lavet optagelser til CD, Video og DVD, som er meget efterspurgte. I årene efter har koret givet 1-2 store koncerter om året.
Sammen med koret og orkesteret var der omkring 400 mennesker i den store sal. Det betyder at mange gik glip af en stor oplevelse.Ved koncerten blev der samlet mere end 4.000 kr. ind til Åbne Døres ”Projekt 5. mill. Bibler til Centralasien.”