Dansk præstefamilie til Israel

Den skandinaviske paraplyorganisation Joint Mission to Israel har ansat ægteparret Lisbeth og Christian Rasmussen som præstefamilie ved den lutherske og messianske menighed i Immanuel Kirken i Jaffo ved Tel Aviv.Christian er cand. teol. fra Århus Universitet fra sommeren 2008. Lisbeth er udannet lærer. Den Danske Israelsmission er en del af Joint Mission to Israel.
Ansættelsen er fra starten af 2009. Inden udrejsen skal Christian dog ordineres, og det sker søndag den 4. januar i Christianskirken i Århus.

Præstpar kommer hjem efter 10 år i Israel

Lisbeth og Christian afløser Vicka og Jan Mortensen, som har været ansat af Joint Mission to Israel siden januar 2004. Inden da var Jan dansk præst i Jerusalem fra 1999. Familien kommer således til Danmark efter ca. 10 år i Israel. Jan har fra 1. februar fået stilling som præst ved Kristkirken i Kolding.
sl