Tænk ’ud af kassen’

Engelske Helen Monk og Peter Prothero vil undervise om at ”bryde ud af rammerne” på lederkonference på Apotolsk Højskole den 12.-18. oktober.Moderne ledere har lært at ”think out of the box”, dvs. bryde ud af vanetænkningens rammer. Det vil to engelske undervisere udvikle, også på det åndelige plan:
– Vi vil undervise i, hvordan man identificerer og bryder igennem ”fæstningsværker”, som holder os fra at nå vort fulde potentiale og Guds vilje, siger Helen Monk (billedet) og Peter Prothero.
Helen Monk underviser til daglig på Equippers College i London og rejser ofte som medleder for Apostolsk Kirke i New Zealand. Peter Prothero er præst ved Equippers Church i det vestlige London og fører tilsyn med Equippers Bible College. Han leder desuden et australsk bachelor-program, som benyttes af Apostolsk Kirkes og Pinsekirkens bibelskoler i Danmark.
/sl