650 hørte Delirious? i Hjørring

Der var solgt 650 billetter til koncerten med Delirious? i Hjørring i sidste uge. Koncertdeltagernes meget brede aldersfordeling tydede på, at det kristne engelske band Delirious? fortsat appellerer til både unge og lidt ældre med deres tekster og musik. Men nu er det slut med at opleve bandet ”live”. Det er nemlig bandets afskedsturné. Fremover kan man kun lytte til dem på deres cd’er.
På et tidspunkt hev forsangeren en ung fyr op på scenen og bad for ham. Han bad om, at Gud ville give ham drømme for hans liv. Sidst i koncerten da de bl.a. sang ’Majesty’ følte deltagerne Guds nærvær. Jakob Nørby fortæller:
– Jeg har været til koncert med Delirious? to gange før. Jeg synes de gjorde det godt! De var gode til at skabe en god stemning – også udover scenekanten, de fik alle tilskuerne med hele vejen igennem, siger han.
MB