Billy Graham 90 år

Den verdenskendte evangelist fyldte 90 den 7. november.Billy Graham trænger ingen nærmere præsentation som en af verdens mest kendte og mest respekterede åndelige ledere. Han har ikke blot haft indflydelse som rådgiver for flere amerikanske præsidenter, men har ifølge sin organisation prædiket det kristne budskab til flere end 215 mio. mennesker i 185 lande. I Danmark talte han til 7.000 mennesker i Forum i København i 1965. Over to en halv mio. mennesker har efter sigende besluttet sig for at blive kristne efter at have hørt Billy Graham prædike.
Billy Graham blev ordineret til præst i Den Presbyterianske Kirke efter en teologisk uddannelse på Trinity College i Florida. Billy Graham startede som omrejsende evangelist i efterkrigstiden og holdt sin sidste mødekampagne i 2005. Han er nu pensioneret.
sl