Forfriskende Tanzania-dvd

Med støtte fra Dansk Missionsråds Udviklingsafdeling har Luthersk Mission og LM Kids produceret denne fine, lille dvd, hvor 12 små kortfilm på helt unik vis formår at give et både nuanceret og autentisk billede af hverdagen for nogle børn og voksne i Tanzania. Samtidig får man et godt indblik i de mange dele af missionsarbejdet.Filmene er opdelt i ”mest for voksne” og ”mest for børn”, en opdeling, der kan virke lidt kunstig: De er nemlig for alle og ganske ligetil og ud ad landevejen.
Vi hører bl.a. om et udviklingsprojekt for psykisk handicappede børn, om masaierne og hvad det har betydet for dem at blive kristne, og vi er med på første række i LM’s arbejde med spredning af evangeliet gennem salg af bibler, kristne bøger og blade. Et blad, som påkalder sig særlig interesse, er Tanzanias første kristne børneblad, hvis eksistens bl.a. skyldes danske børn fra LM Kids, der har samlet penge ind, så børn i Tanzania har kunnet få deres eget blad.
Det er en klar fornøjelse at give denne dvd anerkendende ord og gode ønsker med på vejen. De er velfortjente. – Som udgangspunkt er dvd’en gratis, men frivillige bidrag modtages naturligvis gerne.
Kristian Kristiansen

Tanzania – 12 dokumentar-programmer om mission
Samlet spilletid: ca. 148 minutter
Fås ved henvendelse til Luthersk Mission