Kontroversiel prædikant i Københavns Kulturcenter

Søndag d. 22. marts byder Københavns Kulturcenter på Nørrebro velkommen til Ulf Ekman, en af de mest kendte og kontroversielle nordiske kirkeledere.Ulf Ekman (billedet) var tidligere kendt som en meget kontroversiel ”trosforkynder”, som er blevet kritiseret af de øvrige kirkesamfund.
– Men med alderen er der også kommet en modenhed og en anerkendelse af, hvor man gik over stregen. Denne modenhed har dog på ingen måde fjernet trosfriskheden, fornyelsen og udfordringen, udtaler Mikael Wandt Laursen fra Københavns Kulturcenter. Ulf Ekman grundlagde ”Livets Ord”-kirken i Uppsala i 1983. Bevægelsen voksede hurtigt til 10.000 medlemmer i Sverige alene og er i dag spredt ud over hele verden. Især i det tidligere Sovjetunionen har Livets Ord med Ulf Ekman i spidsen været meget ivrige spredere det kristne budskab.
sl