Kristent socialt arbejde anerkendt af kommune

Poul Erik Kristensen modtog Silkeborg kommunes initiativpris for arbejde blandt enlige.Silkeborg Kommunes socialudvalg uddelte den 3. marts årets inititativpris til den 53-årige tømrer Poul Erik Kristensen fra Grauballe.

Poul Erik Kristensen tv. i aktion.

Han fik prisen for at have igangsat et socialt projekt, rettet mod enlige forældre og deres børn.
Siden projektet startede op for godt et år siden, har Poul Erik Kristensen og hans 25 frivillige medarbejdere fra Oasefællesskabet i Silkeborg opnået kontakt med 90 familier, som tilbydes flyttehjælp, havearbejde, rengøring, børnepasning, lampeophængning, og hvad der ellers måtte være behov for.
Op til jul delte teamet 80 julepakker ud til personer, der havde svært ved at få økonomien til at hænge sammen. Ud over hjælpen indbyder gruppen også til fællesskab og fællesspisning i kirkens lokaler.
Socialudvalgets initiativpris er på 12.000 kr.
– Det er et skulderklap til vores arbejde. Vi vil gerne kendes for at have omsorg for andre end os selv, siger Poul Erik Kristensen, der er gift og har fire store børn.
/sl