Børnenes Jytte fyldte rundt

Onsdag den 25. marts fyldte Jytte Abildstrøm 75 år. Kristne værdier og kærlig humor har præget hende på de skrå brædder i alle årene.Jytte Abildstrøm blev født under 1930’ernes depression og voksede op under Anden Verdenskrig, hvor hun lærte at klynge sig til håbet i det kristne budskab.
– Under krigen foldede jeg hænderne hver aften og sagde: Tak fordi jeg fik mad i dag også! fortæller Jytte Abildstrøm.
Her lærte hun at bruge kristendommen som platform for den livsglæde og humor, hun er så kendt for i dag.
– Vi skal ikke være så nervøse for at bekende vores tro, det er jo egentlig meget enkelt: at formidle det kærlighedsbudskab, som er i kristendommen, siger hun i et storstilet interview, som kan læses på Udfordringen.dk. Jytte Abildstrøm er i dag direktør for teatret Riddersalen på Frederiksberg.
sl