For første gang kristne EU-kandidater i hele England

ENGLAND – For første gang kan englænderne i hele landet stemme på kandidater, der stiller op på kristne værdier ved valg til Europaparlamentet.Derfor har aktivister fra de to kristendemokratiske partier, Christian Party og Christian Peoples Alliance, i fællesskab opfordret vælgerne til at sætte deres kryds ud fra værdier.
Blandt andet er partimedlemmer mødt op i parlamentsbygningen, Westminster Palace, bevæbnet med koste for at signalere, at det er tid til hovedrengøring.
Ved lanceringen af kampagnen erklærede stifter og leder af Christian Party, George Hargreaves (billedet), at kristendommen i århundreder har fremmet offentlige værdier som beskedenhed, integritet og ærlighed.
– Vi ønsker at bringe disse værdier tilbage i hjertet af det politiske liv i Europa, sagde han ifølge avisen Christian Post.
I England finder EU-valget sted i dag den 4. juni.
levi