Vidtfavnende havemand

Jens Peter Lauge Giversen er en ivrig debattør i aviserne. Alligevel er han svær at sætte i bås. Fredag den 26. juni fyldte han 70 år.Han har sine meningers mod og er formand for Indre Mission i Sønderborg. Men det forhindrer ham ikke i at deltage i Frelsens Hærs og Apostolsk Kirkes aktiviteter. Og endda prædike i Adventistkirken.
Han er også værdsat af sognepræst ved Marie Kirke i Sønderborg, Stig Christensen:
– Han er meget økumenisk og kan li’ at komme sammen med så mange kristne som muligt.
Efter mange år som arbejdsmand etablerede Giversen for nogle år siden et hjemmeservicefirma, der tilbyder havearbejde. Han passer bl.a. præstegårdens og Adventistkirkens have. Men det er ikke det eneste, han dyrker.
Han leder også ”økumenisk morgenbøn”, der holdes hver tirsdag i Missionshuset i Sønderborg. Her mødes præster fra Apostolsk Kirke, Pinsekirken og Folkekirken til bøn.
– Han er meget vidtfavnende, åndeligt talt, siger Stig Christensen.
Jens Peter Giversen er opvokset i Indre Mission. Tog som ung på Luthersk Missions højskole i Hillerød. Blev ligeledes som ung grebet af Frelsens Hær, hvor han også traf sin kone Birtha.
Han oplever et kald til at missionere blandt herboende muslimer, hvilket har givet ham en stor berøringsflade blandt nydanskere. Han er ligeledes aktiv i Danmarks Afholdsforening og medlem af Kristendemokraterne.