Bente maler livsglæde

Bente Walsted Arskog udstiller sine malerier i Birkebjergkirken i Næstved fra 6. september.– Mit tema for udstillingen er Livsglæde. Jeg elsker legen med farver og former og bliver aldrig træt af nye finurlige sammensætninger.
Bente Walsted Arskog er uddannet farvehandler og er ansat som afdelingsleder i et byggemarkeds farveafdeling. Men siden hendes kreativitet blev vækket af en inspirerende formningslærer i folkeskolen, har hun i sin fritid tegnet, klippet, klistret, skrevet sange og revytekster med mere.
– Som selvlært billedkunstner føler jeg en vis frihed og maler måske grønne giraffer eller lyserøde tigre. Glæden ved selv at blande farver og derefter lade penslen bestemme, hvor billedet ender, giver mig overskud og ny energi. Trist humør eller bare en dårlig dag bearbejdes og ender et eller andet sted i den våde maling.