Kristne opfordrer til øget indsats mod klimaforandringer

KENYA – Den kristne paraplyorganisation The Micah Network har efter et møde i Kenya udsendt en erklæring, hvori den opfordrer verdens ledere til at træffe afgørende beslutninger ved klimatopmødet i København.Klimatopmødet i København er fastsat til december, men The Micah Network opfordrer allerede nu politikerne til at træffe ambitiøse og ansvarlige afgørelser.
– Som kristne ledere ser vi det som en moralsk, åndelig og økonomisk forpligtelse at bekæmpe klimaændringerne, lyder det fra Kenya, hvor ændringerne mærkes direkte i form af oversvømmelser, tørke, storme, hvilken igen har stor indflydelse på fødevaresikkerhed, vand og brød.
The Micah Network er en evangelisk paraplyorganisation for 330 kristne humanitære organisationer fra 81 lande.
levi