Islam-ekspert til København

Tværkulturelt Center på Østerbro inviterer til ”Multietnisk inspirationskonference” med den kendte islamkender Chawkat Moucarry.Konferencens tema er Religionsmøder i en mangfoldig verden. Og her er Moucarry den rette til at undervise. Den syrisk-fødte ekspert er ansat i den internationale kristne NGO World Vision som rådgiver og ekspert i religionsmødekompetence.
– Konferencen har til formål at gøre deltagerne klogere på egen og andres tro og kirketraditioner, så vi kan blive bedre til at leve sammen med åbenhed og respekt uden at gå på kompromis med vores egen tro og kirkelige rødder, siger vært og netværkskoordinator Birthe Munck-Fairwood.
Tværkulturelt Center arrangerer konferencen i samarbejde med en række migrantmenigheder, Indre Mission og Luthersk Mission.