Tænk før du stemmer

På tirsdag er der valg til kommuner og regioner. Det er bestemt ikke ligegyldigt, om det er troende eller ateistiske politikere, der regerer på vores rådhuse.Stem ikke kun efter pengepungen. Det kan godt være, at en Venstre-politiker er økonomisk bedre for en landmand. Eller at en offentlig ansat måske kan se sin fordel i at stemme socialistisk. Men som kristen bør du faktisk prioritere den af de to politikere, som har en kristen livsholdning. Uanset om det koster kroner. For penge er ikke alt.
Det bliver stadig tydeligere, at samfundet ikke længere bygger på de kristne holdninger, som har været idealet og har formet det danske samfund, siden vikingerne blev kristne.
Nu har de fleste politikere en pragmatisk holdning, hvor de tilpasser sig den vej, vinden blæser. De giver efter, hvis det kræver kamp og mod at holde fast på kristne værdier.

Nogle kristne har lyst til at støtte politikere, som er imod muslimer, men tænker ikke over, at de samme politikere måske også er imod kristne. Eller vi stemmer på politikere, som er gavmilde på det sociale område, fordi det er en kristen tanke at tage sig af de svageste. Fint nok. Men tjek lige, hvad de samme politikere mener om moralske og etiske spørgsmål. Hvordan har de det fx med de allersvageste? Nemlig de børn, som endnu ikke er født – og som alt for let ender i en spand på hospitalet i vores kolde samfund. Det er nemlig regions-politikerne, der afgør, om der skal rådgives bedre forud for aborter på sygehusene. Eller om den nuværende frasortering af (måske) handikappede skal fortsætte.

Forud for valgene sørger partierne ofte for at opstille kristne personligheder, som vi naivt støtter. Men det er ofte kun ”vandbærere”. De har sjældent en chance for at blive valgt. Tjek, hvem din stemme går videre til.
Det er for dumt, hvis vi kristne støtter politikere, som vil have al religion ud af det offentlige rum. Politikere, som vil nedlægge kristne børnehaver og friskoler, eller vil fjerne den kristne påvirkning fra børn og unge. Som vil forbyde morgensang og fadervor. Som vil frigive hash og tillade alkohol til mindreårige… Vi har tværtimod brug for politikere, som kan forsvare de kristne værdier og holdninger de næste fire år.

Af redaktør Henri Nissen