Du kan holde jul hele året!

Det allerbedste ved julen er, at den ikke slutter 2. juledag!Når lysene er slukket, julepapiret er ryddet væk og juletræet smidt ud, så er julens oprindelige budskab stadigvæk gældende for os, der tror på Jesus.

Gud går med dig

Dette budskab kan udtrykkes kort med et af de navne, som Jesus kaldes: »Se, jomfruen skal blive med barn og føde en søn, og de skal give ham navnet Immanuel« — det betyder: Gud med os. (Esajas 7,14 og Mattæus 1,23)
Dét er, hvad du har tilbage, når julens stemning og andre glæder er forbi: Gud er med dig. Gud er for dig.
Hvordan er han så det?
Ved at du kan slå øjnene op hver eneste gråtrist morgen og sige: Jeg er fuldstændig tilgivet, og Gud elsker mig højt til trods for alt det rod, jeg fik lavet i går.
For Jesus tog al din skyld på sig (Johs 3,16), og Guds nåde og trofasthed er ny hver morgen. (Klagesangene 2,23)
Tænk ikke på dig selv som en elendig synder, for så hænger du fast i skidtet. Tænk på, at du er ”en ny skabning”, for du er jo ”født på ny” ved troen (Johs 3,3). Nu er du Guds elskede søn eller datter. Og han har gode planer med dig. Sørg nu for at lytte og lade dig lede af ham.

Gud er i dig

Ja, Gud er ikke blot bag dig og ved siden af dig i alt det, du kommer ud for. Faktisk lover Jesus og Ny Testamente os, at Gud gennem Helligånden vil bo inden i dig og være som et kildevæld af fornyende inspiration. Hver dag!
Og endelig loves vi (fx Markus 16), at når vi går i tro, så skal vi få overnaturlig kraft til endda at udføre mirakler!
I år har jeg selv oplevet, at det ikke er tomme ord.
Så rigt er julens budskab. Ja, der er endnu mere, end vi kan nævne her. Og det ligger alt sammen parat til dig at udforske i troen på Ham, som har al magt.
Så hvorfor nøjes med mindre?
Pak gaven ud!
Gud er med dig!

Af redaktør Henri Nissen