Ny leder til foreningen Agape

Foreningen Agape har ansat teolog og præst, Torben Jensen som ny landsleder pr. 1. februar.Torben Jensen er 49 år og kommer fra en stilling som konsulent hos KFUM’s Soldatermission. Torben Jensen har været lærer på Frøstruphave Efterskole. Herefter uddannede han sig som teolog i Århus og tog tillægsuddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole. I sit job som konsulent hos KFUM´s Soldatermission blev han ordineret præst. I den seneste ansættelse har han beskæftiget sig med intern og ekstern kommunikation, foredragsvirksomhed samt rekruttering og uddannelse af volontører.
– Det sociale og diakonale arbejde hører hjemme i kristendommens kerne. Jeg glæder mig til at blive involveret i de mange aktiviteter, kurser og grupper, som Agape arbejder med, siger Torben Jensen.