Kirken har verdens bedste budskab

Kirkeligt Medieakademi klar med kurser i pressekontaktnyt til provstier og andre netværk.Verdens bedste budskab fortjener verdens bedste indpakning! Det mener Kirkeligt Medieakademi, som nu tilbyder mediekurser for kirkens ledere og mediefolk. – Vi tilbyder dagskurser til provstier og andre kirkelige netværk, fortæller akademiets direktør Svend Løbner, der betragter kirkens budskab om næstekærlighed, tilgivelse og håb som en rigtig god historie – især hvis der kommer ansigter på af mennesker, som selv har oplevet det.

Uden omsvøb

Mottoet er ”Klar kommunikation – uden omsvøb” og det bærer kurserne præg af.
Kirkeligt Medieakademi lancerer foreløbig syv forskellige dagskurser i bl.a. mediestrategi, medietræning og ”damage control” for kirkens ledere. Og kurser i kirkeblad, pressekontakt og debatindlæg for kirkens mediefolk. Hver gang med træning i direkte og fængende journalistik.

Presseabonnement

Kirker og organisationer kan desuden tegne et presseabonnement, der følger kirkekommunikationen helt til dørs. Her bliver Svend Løbner og hans medarbejdere kirkens egen pressekoordinator.
Kirkeligt Medieakademi overtager også nyhedsformidlingen fra Kristeligt Pressebureau, der har valgt at stoppe med denne service 1. marts.