Konferencecenter vil give energi til læring

Nyt patenteret koncept med sund mad, lyse lokaler og kreative grupperum på Trinity Hotel & Conference Centre skal optimere læringen. Man får energi og friske tanker, siger brugere.- Man får mere energi ud af at holde sit seminar på Trinity. Deres filosofi om det optimale læringsmiljø slår ganske enkelt igennem.Det siger Charlotte Scheppan, direktør for afdelingen Voksen og Sundhed i Haderslev Kommune.
HR-konsulent i Coop Danmark, Jan Mølgaard Nystrup, er enig. Begge holder jævnligt kurser for deres chefer og medarbejdere. Og her foretrækker de Trinity Hotel & Conference Centre i Snoghøj ved Fredericia, der ejes af Kristelig Fagbevægelse, men har selvstændig bestyrelse.
– Lokalerne lægger op til en optimal læringsproces. På Trinity er der et hav af grupperum med forskellig indretning, som befordrer nye, friske tanker,siger Jan Mølgaard Nystrup.

God totaloplevelse

Men hvad siger kursisterne selv?
– Efter et seminar får jeg helt spontane tilbagemeldinger om, at deltagerne har fået en god totaloplevelse, siger Charlotte Scheppan fra Haderslev Kommune.
Jan Mølgaard Nystrup fra Coop er enig:
– Restauranten er i særklasse. Vi hører tit fra vores kursister, at netop maden er excellent.
Responsen bekræfter, at Trinity har satset rigtigt ved at udbygge konferencecentret til et optimalt læringsmiljø efter det patenterede koncept ”learn wise”.
Allerede i hallen bliver man budt velkommen af kaffe og frisk frugt i lyse omgivelser. En panoramarestaurant til 300 personer skimtes i baggrunden, og fra hallen går gange og døre ind til hele 15 plenumlokaler, 22 grupperum og et auditorium i stil med et amfiteater med plads til 220 personer.

Sundhedsekspert

Trinity er gået i partnerskab med den kendte sundhedsekspert Chris MacDonald og har udviklet et træningslokale, hvor kursisterne kan få pulsen op fra morgenstunden. Derved performer hjernen bedre de næste 3-4 timer – ”learn wise pulse” hedder konceptet. Undervisningslokalerne indbyder til ”study wise”. Restauranten har i samarbejde med Kostkompagniet udviklet sunde retter med god smag, så kursisterne kan ”eat wise”. Konceptet er anerkendt af Hjerteforeningen.
Pauseområder med komfortable møbler og powernap-zoner sørger for, at de også kan ”reflect wise”. Inden de til sidst ”relax wise” i et af hotellets 121 dobbeltværelser, 12 enkeltværelser eller 20 instruktørværelser.
– Jeg er helt vild med, at et koncept bliver tænkt helt igennem. Derfor bruger jeg Trinity som eksempel, siger Charlotte Scheppan fra Haderslev kommune.