”Jews for Jesus”s grundlægger død

Grundlæggeren af missionsorganisationen Jews for Jesus, Moishe Rosen, døde i en alder af 78 år den 19. maj efter en langvarig kamp med prostatakræft.I et forskrevet brev opfordrer han medlemmerne af organisationen til at fortsætte med at bringe evangeliet til jøderne. Han tror, de er tæt på et gennembrud.
– Bare lidt mere. Bare endnu et skub. Bare endnu en sjæl – og vi vil have nået dertil, hvor vi begynder at skabe et momentum for, at hele verden må kende Herren, skriver Rosen på Jews for Jesus’s hjemmeside.
Han advarer samtidig kristne mod at støtte rabbier, som ikke fremmer evangeliet, men jødedommen, som ikke frelser nogen. I stedet skal man støtte udbredelsen af evangeliet.
– Alt, der er gjort for Kristus, vil vare, lyder det fra Rosen, som grundlagde Jews for Jesus tilbage i 1973.
John