– Forsvar kristne i Aghanistan

150 afghanske kristne opfordrer det internationale samfund til at hjælpe afghanske kristne, som trues med henrettelse.- Vi forlod vores land, fordi vi blev dømt til døden pga. vores kristne tro… De kristne bliver kaldt hedninge og vantro, og er dømt til døden af den afghanske regering. Dødsstraf venter for alle dem, der ønsker at forlade mørket og komme til det sande lys, angre deres synder og sætte deres tro til Herren Jesus Kristus, skriver de 150 kristne afghanere i et brev.
De lever i øjeblikket i eksil i Indien, fordi de blev forfulgt i Afghanistan.
Brevet er en respons på de uroligheder der udbrød i sidste måned, da en uafhængig tv-kanal i en dokumentarfilm afslørede navne og ansigter på afghanere, der muligvis var konverteret til kristendommen, skriver Christian Post.
Det fik mange til opfordre præsidenten til at henrette de konverterede, mens vicegeneralsekretæren af det afghanske underhus, Abdul Sattar Khawasi, kom med sin egen opfordring til henrettelse af de kristne konvertitter.
John