Rock-ikon på sommerfestival

Ulf Christiansson fra ”Jerusalem” leverer hårdtslående garagerock på Alternativ Sommerfestival i Gørløse den 3. – 9. juli.Musikken fylder meget på årets Alternative Sommerfestival i Gørløse. Tre gratis koncerter får deltagerne til at rocke med, og ikke mindst Ulf Christiansson fra det svenske hard-rock-band Jerusalem vil vække minder fra de glade 80’ere. Også selv om han blot synger solo denne gang.

Ron Kenoly

Ud over Christiansson medvirker amerikanske Ron Kenoly, der er kendt for det hurtigst sælgende gospel-album nogensinde ”Lift Him Up”. Han har eget tv-show og har solgt flere millioner albums på verdensplan. Desuden medvirker danske Peter Holmsgård med en live-indspilningskoncert til sin anden cd.
Derudover medvirker talere fra ind og udland – bl.a. Teresia Wairimu fra Kenya, Gerard Khourie fra USA, Johannes Amritzer fra Sverige og Plamen Tzolov fra Bulgarien.