Hvad skal kristne med Israel?

I weekenden 20.-22. august sætter Randbøl Bibelcenter fokus på kristnes forhold til det jødiske folk og Israel.

Hans P. Pedersen

Fredag aften fortæller Mai-Britt og Niels Bøgeskov om deres nylige ophold som kristne volontører i Israel. Ingelise og Erik Jalk, som også er fra Israels Venner i Aalborg, deler kort sidste nyt fra deres ophold i Israel, som de næsten lige er vendt hjem fra.
Lørdag eftermiddag og aften taler præst og forfatter Hans P. Pedersen om det jødiske folks guddommelige udvælgelse og samling i landet Israel.
Søndag formiddag taler Hans P. Pedersen (billedet) om: Hvilken tjeneste har Gud for os kristne i denne tid for det jødiske folk? Hvad kan de indpodede gøre i praksis?
Hans P. Pedersen har gennem mange rejser til Mellemøsten og grundige studier samlet sig en betydelig viden om jødernes historie og landet Israel. Hans P. Pedersen er desuden formand for den tværkirkelige organisation Immigranthjælpen.