Per ledte 100 rejser til Israel

Tidligere landssekretær i Ordet og Israel, Per Weber fyldte 70 år den 17. juli.Per Weber er født i Ålborg, hvor han også fik sin revisoruddannelse. Hans livsgerning begyndte, da han sammen med hustruen, Aase, blev ansat i den kirkelige organisation ”Ordet og Israel”. Rigtig mange sætter også hans navn sammen med over 100 turistrejser til Israel, hvor han har optrådt som en særdeles værdsat og erfaren rejseleder.
Herudover har han været engageret i forskelligt kirkeligt arbejde, fx Bibellæserringen og Menighedsfakultetet. Endvidere har han været formand for den kristne friskole ”Jakobsskolen” i Århus.
Herudover har navnet Per Weber hvert år stået i mange kirkers og missionshuses programmer.
I 2005 fratrådte han sin stilling efter 42 års ansættelse og fik i den anledning overrakt Dronningens fortjenstmedalje. Som frivillig seniormedarbejder er han fortsat meget brugt som prædikant og rejseleder.