Kornholt i ny kirkeuddannelse

”Hun er en dygtig teolog, hun er økumeniker med bredt udsyn og hun er fremme i skoene.” Sådan karakteriseres Britta Kornholt, der er valgt som Danske Kirkers Råds (DKR) repræsentant i uddannelsesudvalget i den ny 3K-uddannelse i Kristendom, Kultur og Kommunikation.
– Britta Kornholt er med sin baggrund som præst i Baptistkirken og som underviser på Zahles Lærerseminarium den helt rigtige repræsentant, lyder det fra Jens Christensen, næstformand i DKR.
Foruden sit økumeniske engagement generelt har hun også været DKR’s repræsentant i Danmarks Kirkelige Mediecenter indtil det nye valg i august. Valget af Britta Kornholt skete ved mødet i Danske Kirkers Råd i slutningen af august.
3K-uddannelsen er en ny 4-årig professionsuddannelse med henblik på, at de studerende efter endt uddannelse kan arbejde for kirker og kirkelige uddannelser. Uddannelsesudvalget fungerer som løbende sparring med ledelsen for at sikre det faglige niveau og uddannelsesmæssige relevans.