Kristent babytøj til Oscar-fest

Kendis-babyer med kristne slogans på tøjet? I virkeligheden måske ikke så fjern en tanke.

Faith Baby er som første kristne tøjproducent blev inviteret til at udstille under årets Oscar-fest. (Foto: Faithbaby.com)

Når Oscar-uddelingen snart ruller den røde løber ud igen, er det ikke kun Hollywoods stjerner, der er inviteret. Også den amerikanske babytøjs-producent, Faith Baby, er med.
Faith Baby har, som den første kristne tøjvirksomhed, fået lov til at udstille deres produkter i gavesuiten inden prisuddelingen. Det har designeren og modeguruen Jayneoni Moore sørget for, efter at have set og læst om tøjet på en blog.
Faith Babys ejer og stifter, Stephanie McGuire, glæder sig over muligheden for at vise tøjet frem i Hollywood.
– Hvilken fantastisk måde at vidne for de kendte, endda uden at sige et ord. Det er vores hovedformål – at sprede Guds kærlighed og opløftende budskaber om babyer og bare at sprede Guds Ord, fortæller hun.
Stephanie McGuire fik Idéen til tøjet, da hun var gravid med sin søn, den første af tre børn. Under en tidligere graviditet havde hun mistet en lille pige. Efter det tragiske tab blev hun gravid igen og fandt styrke i sin tro. Det var også her, hun fandt på sit første slogan, som til en start var hendes personlige ’opmuntring’ til babyen i maven: ’Mors bønnesvar’ (’Mommy’s answered prayer’).
Hun fik efterfølgende trykt sloganet på en t-shirt. Den blev bemærket af andre mødre og blev dermed starten til en levevej, der altså nu har bragt hende til Hollywood.
I dag producerer hun tøj til babyer og små børn med forskellige opmuntrende slogans, som fx ’Gud har store planer for mig’ eller ’Jeg er et barn af den højeste Gud’, blot på engelsk.