Præstepar fyldte 2 x 70 år

Torsdag 9. december kunne Anna og Leif Lundtoft, Odense, begge fejre deres 70-års fødselsdag. Parret har været gift i 50 år og fejrer guldbryllup den 14. januar 2011.
– Leif Lundtoft har hele sit liv været en engageret og farverig person, der gennem adskillige funktioner og tjenester har sat sit præg på Det Danske Missionsforbund, fortæller bevægelsens leder Peter Götz til magasinet domino.
– Som ungdomskonsulent, som præst i en række forskellige menigheder, som missionsforstander og som en højt skattet forkynder har der altid været bud efter Leif og hans klare og teologisk velfunderede forkyndelse båret af både grundig forberedelse og en pædagogik, så der blev noget at tænke over for alle hans tilhørere.
– Gennem alle år har det desuden stået Leif Lundtofts hjerte nær at arbejde for fremme enheden blandt Guds børn. Således har den økumeniske bevægelse i Danmark såvel som mange lokale initiativer nydt godt af Leifs arbejdsomme indsats.